Στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε απόσταση μόλις 25 χλμ. νότια της Αθήνας και 24 χλμ. από τον αερολιμένα Αθηνών, δίπλα στη φυσικής ομορφιάς ακτογραμμή του Αιγαίου, το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με την υπογραφή της Four Seasons, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο εμβληματικός Αστέρας Βουλιαγμένης, προτιμάται, κατεξοχήν από τη διεθνή και παγκόσμια ελίτ.
οποιοσ κοροιδευει
επιταγη αλλαγη ημερομηνιας
Εκτός από το ξενοδοχείο, η χερσόνησος, που εκτείνεται σε περίπου 300 στρέμματα πευκόφυτης έκτασης, περιλαμβάνει πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων του Matsuhisa Athens by Nobu, της μαρίνας Βουλιαγμένης, του Astir Beach, ενός καινοτόμου concept παραλίας και πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες.
Το σχέδιο ανάπλασης περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας Βουλιαγμένης, την ανακαίνιση του Astir Beach, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών και τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και στόχος είναι η ανάδειξη του Αστέρα Βουλιαγμένης σε έναν κορυφαίο προορισμό παγκοσμίου κλάσης.
Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη. Με τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων από τη Meyer Davis Studio, το έργο είναι εμπνευσμένο σε σημαντικό βαθμό από την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και την τοπική κουλτούρα.
Αφομοιώνει δε, ένα σύγχρονο αλλά και, παράλληλα, διαχρονικό ύφος πολυτελούς σχεδίασης, με μοναδική προσήλωση στη λεπτομέρεια, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Αστέρα Βουλιαγμένης. Επιλεγμένοι χώροι εστίασης, με την υπογραφή του Martin Brudnizki Design Studio, θα εισάγουν νέες εμπειρίες από τοπικές και διεθνείς κουζίνες, ενισχύοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου